Haberler / PayU Basın Bültenleri
17.10.2017

PayU'nun global müşteriler satış yöneticisi Haktan Omaçer oldu

Sunduğu birçok ödeme servisiyle e-ticaret sektörünün Türkiye'deki lideri PayU Türkiye'nin global müşteriler satış yöneticiliği görevine Haktan Omaçer getirildi. Omaçer, PayU'nun bünyesindeki uluslararası markalarla işbirliklerinden sorumlu olacak.

Visa ve MasterCard tarafından onaylanan Türkiye'nin ilk ödeme servis sağlayıcısı olan PayU Türkiye'nin yeni global müşteriler satış yöneticisi Haktan Omaçer oldu. Omaçer bundan böyle şirketin bünyesindeki uluslararası markalarla yürütülen işbirlikleri ve bu işbirliklerinin geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütecek.

Haktan Omaçer kimdir?
1979 İstanbul doğumlu olan Haktan Omaçer, Dumlupınar Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur.  Kariyerine HSBC Türkiye'de bireysel pazarlama yönetmen yardımcısı olarak başlayan Omaçer, sonrasında kredi kartı ürün yönetimi departmanında görev aldı. Ardından PayPal Türkiye'de farklı departmanlarda çalışan Omaçer, kariyerine İyzico'da büyük müşterilerden sorumlu satış yöneticisi olarak devam etti. Haktan Omaçer bundan böyle PayU Türkiye'de global müşteriler satış yöneticiliği görevini yürütecek. Hobileri arasında kayak yapmak, kampçılık, trekking ve radyo amatörlüğü (afet haberleşme uzmanlığı) bulunan Omaçer, evlidir.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayU Türkiye hakkında