Haberler / PayTR Basın Bültenleri
05.12.2018

PayTR'nin iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

2016 yılında BDDK tarafından yetkilendirilen yerli ve milli bir ödeme kuruluşu olan PayTR, iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

2009 yılında kurulan, güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ve deneyimli personeli ile 6 binin üzerinde işyerine Sanal POS ile ödeme alma, sahtecilik önleme ve tek tıkla ödeme (kart saklama) hizmeti sunan PayTR, iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network'ün yürüttüğü "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi" yarışması 2014 kazananları listesinde beşinci sırada yer alan PayTR, kendi bünyesinde geliştirerek optimize ettiği yazılım ve kontrol mekanizmaları ile web mağazalarının sahtecilik kaynaklı kayıplarını en düşük seviyeye indirgiyor. 26 Nisan 2016 itibarıyla 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında lisanslı bir ödeme kuruluşu olan PayTR Ödeme Hizmetleri AŞ, aynı zamanda Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) üyesi.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayTR hakkında