Haberler / PayTR Basın Bültenleri
12.06.2019

PayTR üçüncü kez TOBB'un ‘En Hızlı Büyüyen 100 Şirketler” listesinde

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TEPAV işbirliğiyle Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketini belirleyen yarışmanın sonuçları açıklandı. 2015'ten beri listede yer alan PayTR, bu yılda seriyi devam ettirerek üst üste üçüncü defa ilk 100 şirket arasına girdi.

BDDK tarafından 2016'da yetkilendirilen yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, TOBB'un her sene Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini sıralandığı ve başvuran şirketlerin ciro artış hızının dikkate alınarak oluşturulduğu yarışmasında kazananlar arasına girerek önemli bir başarıya imza attı.

Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ve deneyimli personeli ile 10 binin üzerinde işyerine sanal POS ile ödeme alma, pazaryeri (Marketplace) çözümü, sahtecilik önleme ve tek tıkla ödeme (kart saklama) hizmeti sunan PayTR, 2015'ten beri üst üste üçüncü defa listede yer alıyor.

17 çalışanla 2015 – 2017 yılları arasında yüzde 236 büyüyen PayTR'nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz, “PayTR olarak bu değerli çalışmaları için Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği'ne teşekkür ediyoruz. Yerli ve milli ödeme kuruluşu olarak 2018 yılını yüzde 100'ün üzerinde bir büyümeyle kapattık ve 2019'a da iddialı bir giriş yaptık. Bu yıl da hızımızı kaybetmeden bir sonraki Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayTR hakkında