Haberler / PayTR Basın Bültenleri
21.02.2019

PayTR Göztepe Spor Kulübü'nün ödeme çözümleri partneri oldu

Yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, Göztepe Spor Kulübü'nün tüm online ödeme ihtiyaçlarının giderilmesinde yetkili partneri oldu. Bundan sonra Göztepe Spor Kulübü'nün online mağazası GozGoz.com.tr'de ve diğer online ödeme sistemlerinde tüm ödeme çözümleri PayTR tarafından yürütülecek.

Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ve deneyimli personeli ile 6 binin üzerinde işyerine Sanal POS ile ödeme alma, pazaryeri (marketplace), sahtecilik önleme ve tek tıkla ödeme (kart saklama) hizmeti sunan PayTR, Süper Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü'nün ödeme çözümleri partneri oldu. İş birliği kapsamında GozGoz.com.tr ve kulübe ait diğer online ödeme sistemlerinde bundan sonra PayTR sanal posları kullanılacak. Göztepe taraftarı bu kusursuz ödeme hizmetinden faydalanırken, kulüp de ekstra bir gelir sağlayacak.

İzmir merkezli PayTR'ın İstanbul dışında olan tek lisanslı ödeme kuruluşu olduğunu söyleyen PayTR Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz, “İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe Spor Kulübü'nün tüm online ödeme işlemlerinde yetkili partneri olarak destek sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu destek sadece partnerlik anlaşması kapsamında maddi bir destek değil, aynı zamanda nakitsiz toplum hedefi için İzmir'de de bir meşale yakmak anlamını taşıyor” dedi.

Göztepe Spor Kulübü Genel Müdürü Doğan Mutlu ise yapılan iş birliği hakkında şöyle konuştu: “Şehrimiz İzmir'in önde gelen köklü ödeme kuruluşlarından PayTR ile kapsamlı bir ödeme çözümleri iş birliğine başlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Birlikteliğimizin her iki kurum için de önemli faydalar sağlayacağına eminiz. Karşılıklı kazanım ve istikrarı tüm iş birliklerinin temel prensibi olarak benimsemiş bir kulüp olan Göztepe'nin PayTR ile olan birlikteliğinin de aynı şekilde ilerlemesini temenni ediyoruz.”

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayTR hakkında