Haberler / PayTR Basın Bültenleri
21.01.2019

PayTR 2018'de Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında

2016 yılında BDDK tarafından yetkilendirilen yerli ve milli bir ödeme kuruluşu olan PayTR, 2018 yılında Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı'nda dereceye giren şirketler arasında yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 Programı'nın sonuçları açıklandı. Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yarıştığı programda 2018'i yüzde 100'ün üzerinde büyümeyle kapatan PayTR, iş dünyasının geleceğini şekillendirecek ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük edecek şirketlerin yer aldığı Fast 50 listesine girdi.

Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ve deneyimli personeli ile 6 binin üzerinde işyerine Sanal POS ile ödeme alma, pazaryeri (marketplace) sahtecilik önleme ve tek tıkla ödeme (kart saklama) hizmeti sunan PayTR, listede yer alan üç fintech şirketinden biri oldu.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer almanın önemli bir başarı olduğunu belirten PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, “Yerli ve milli ödeme kuruluşu olarak, 2018 yılını yüzde 100'ün üzerinde bir büyümeyle kapattık ve 2019'a da iddialı bir giriş yaptık. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye listesine üçüncü kez girmenin gururunu yaşıyoruz. Hızımızı kaybetmeden bu yıl da başarılarımızın devamı için çalışacağız” dedi.

Deloitte Fast 50 Programı
Deloitte'un 1995 yılından beri dünyanın 37 ayrı bölgesinde üç ayrı program halinde oluşturduğu Teknoloji Fast 50 Programı teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son dört yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre belirleniyor. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı'nda yer alan şirketler, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan EMEA Fast 500 Programı'na da aday oluyorlar. Program, Türkiye'nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenen kurumların bilinirliğine, Türkiye'yi yurt dışında da başarıyla temsil etmeleri için destek oluyor.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayTR hakkında