Haberler / Payguru Basın Bültenleri
18.12.2018

Payguru'nun iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Yeni nesil ödeme platformu Payguru, iletişim çalışmalarını
360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Mobil operatörlerle olan entegrasyonu aracılığıyla “mobil ödeme” hizmeti sunan ve banka entegrasyonlarıyla “nakit ödeme ve banka transfer hizmeti” sağlayan Payguru, faaliyetlerini BDDK'nın 27 Nisan 2016 tarihinde verdiği faaliyet izni çerçevesinde yürütüyor. Faaliyet iznini alan ilk mobil ödeme firması Payguru, geliştirmiş olduğu alternatif ödeme hizmetleriyle üye iş yerlerine rekabet avantajı sunarak istikrarlı, kalıcı ve sağlıklı bir finansal büyüme sağlamayı misyon ediniyor. Bu misyon çerçevesinde en iyi ödeme teknolojisini, en güvenli ödeme işlem altyapısını ve en kullanıcı dostu ödeme akışlarını sağlamaya odaklanan Payguru'nun iletişim çalışmaları, 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli tarafından yürütülecek.

İlgili kişi:
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

Payguru hakkında
Payguru, Türkiye'de yasal ve kurumsal gereklilikleri tamamlayarak, mobil operatörler ile olan entegrasyonu aracılığı ile “mobil ödeme” hizmeti sunan ve banka entegrasyonları ile "nakit ödeme ve banka transfer hizmeti" sağlayan yeni nesil ödeme platformudur. Payguru faaliyetlerini BDDK'nın 27 Nisan 2016 tarihinde 6493 sayılı yasa uyarınca verdiği, kamuoyunda lisans olarak bilinen faaliyet izni çerçevesinde yürütmektedir. Payguru söz konusu faaliyet iznini alan ilk mobil ödeme firmasıdır.

Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, müşterilerinin hedeflediği kitlenin fikirlerini, görüşlerini ve davranışlarını dönüştürecek derin kavrayışlar geliştiren Marjinal Porter Novelli Türkiye'nin en itibarlı ajanslarındandır. 50'ye yakın profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli'nin bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, 2011 ve 2012 yıllarında, The Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. Marjinal Porter Novelli, 2013 yılında XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. www.marjinal.com.tr

Payguru