22.01.2019

Oyun dünyası ikinci kez Forum İstanbul'da buluşacak

23 – 27 Ocak tarihleri arasında Forum İstanbul'da gerçekleştirilecek Gaming Forum 2 etkinliği, oyun dünyasını ikinci kez aynı çatı altında buluşturacak. 5.000 TL ödüllü Cosplay yarışması, yalnızca en cesurların geçebileceği benzersiz sanal gerçeklik deneyim alanları ve turnuvalar sunan, oyun dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek Gaming Forum, dijital ve interaktif oyunlara gönül verenleri bekliyor!

Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, 23 – 27 Ocak 2019 tarihleri arasında kapılarını en sevilen oyunlarla oyuncuların yanı sıra ödüllü turnuvalarda iddialı olan herkese açıyor. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek Gaming Forum etkinliği kapsamında her yaştan oyun severin yanı sıra Necati ”Zeonnn” Akçay, Ferit “Wtcnn” Karakaya, Cantuğ “Unlost” Özsoy ve Berke ”Thaldrin” Demir gibi oyun dünyasının ünlü isimleri de Forum İstanbul'da buluşacak.

“Bi'başka oyuna hazır ol” sloganıyla düzenlenen Gaming Forum 2 kapsamında Forum İstanbul'un büyük küçük tüm ziyaretçilerinin ilgisini çekecek unutulmaz deneyim alanları hazırlanıyor. Gerçek bir top havuzuna girecek minik ziyaretçileri, havuzun çevresini saran dijital duvarlardaki objeleri vurmaya çalışacakları unutulmaz bir oyun bekliyor. Yetişkinler için de nefes kesen bir sanal gerçeklik deneyimi hazırlayan Forum İstanbul, en cesur ziyaretçilerini bu özel alana davet ediyor. Forum İstanbul Gaming Forum 2 kapsamında katılımcılar ayrıca CS:GO, Fortnite, PUBG, FIFA19 gibi oyunları deneyimleme ve turnuvalarda yarışma imkanı bulacak.

En iyi Cosplay'e Forum İstanbul'dan tam 5.000 TL hediye!
Gaming Forum 2 kapsamında “çeşitli aksesuarlar ve kostümler kullanılarak anime ve manga, film, oyun ve kitap karakterlerinin taklit edildiği kostüm ve performans sanatı” anlamına gelen Cosplay alanında bir yarışma düzenleyen Forum İstanbul, en iyi Cosplay'e tam 5.000 TL ödül verecek. 27 Ocak 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek finalde birinciyi belirleyecek jüri, yine alanında öncü isimlerden oluşuyor: Enhar Güreşçi, Melodi Kızılgün ve Eda Karadoğan.

Konuyla ilgili konuşan alışveriş merkezi müdürü Tuğrul Cömert şunları söyledi:  “Gaming Forum'u geçen yıl hayata geçirdiğimizde amacımız oyun dünyası için geleneksel bir buluşma ve deneyim imkânı yaratmaktı. İkinci yılımızda geldiğimiz noktadan çok mutluyuz. Türkiye, dünyada oyun oynamayı en çok seven ülkelerden biri ve etkinliğimizin gördüğü ilgi de bunun somut bir yansıması. Gaming Forum'un, zaman içinde oyun dünyasının önemli etkinliklerinden biri olmasını hedefliyoruz. Katılımcıların oyuna geldiği, hoşça vakit geçireceği ve yeni oyun ve teknolojileri deneyimleyeceği bu etkinliğe herkesi bekliyoruz.''

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.