22.01.2018

Oyun dünyası Forum İstanbul'da buluşuyor

Forum İstanbul, yarıyıl tatilinde gerçekleştireceği Gaming Forum kapsamında, oyun dünyasını aynı çatı altında buluşturuyor. Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olmaya hazırlanan Gaming Forum, 20 Ocak'ta Forum İstanbul'da başladı. Kapılarını en sevilen oyunlarla oyuncuların yanı sıra ödüllü turnuvalarda iddialı olan herkese açan Forum İstanbul, Gaming Forum ile her yaştan oyun severe 28 Ocak'a dek benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Youtube ve Twitch yayıncıları Duygu Köseoğlu, Baturay Anar, Enes Batur ve Berkcan Güven 20 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum İstanbul'da gerçekleştirilen Gaming Forum kapsamında Forum İstanbul'da ziyaretçilerle buluşuyor.

Forum İstanbul Gaming Forum kapsamında katılımcılar, CS:GO, PUBG, FIFA18 gibi oyunları deneyimliyor; PlayStation ve Xbox'ta ekran başına geçerek turnuvalarda yarışma imkanı buluyor. Oyun karakterlerinin kostümlerini başarıyla taşıyan pek çok Cosplayer'ın da katıldığı Gaming Forum, cosplay makyajı ve kostüm yapımı atölyesi gibi ilgi çekici etkinlikler de sunuyor.

Yalnızca günümüz oyun trendlerini değil, geçmişten gelen klasikleri de unutmayan Forum İstanbul'da etkinlik süresince retro oyun köşesini ziyaret eden herkes Tetris, PacMan ve Street Fighter gibi yılların eskitemediği oyunlarla anılarını tazeliyor. Gaming Forum'a katılanlar Türkiye'nin en önemli teknoloji firmalarının yepyeni teknolojilerini de deneyimleme imkanı yakalıyor. Gaming Forum'da minik ziyaretçi unutmayan Forum İstanbul, çocuklar için de çeşitli etkinliklere yer veriyor. YouTube ''Minecraft Evi'' adlı kanalında içerikleriyle çocukların beğenisini kazanan Buğra Kazancı, oyun deneyimlerini çocuklarla Gaming Forum'da paylaşıyor.

Konuyla ilgili konuşan alışveriş merkezi müdürü Tuğrul Cömert şunları söyledi:  “Türk oyun dünyasını Gaming Forum'da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu sene birincisini gerçekleştirdiğimiz Gaming Forum'un, zaman içinde sektörün önemli etkinliklerinden biri olmasını hedefliyoruz. Katılımcıların oyuna geldiği, hoşça vakit geçireceği ve yeni oyun ve teknolojileri deneyimleyeceği bu etkinliğe herkesi bekliyoruz.''

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.