16.11.2017

Oscar adayı Ayla'nın oyuncuları Forum Kapadokya'da hayranlarıyla buluştu

Nevşehir'in ilk alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, misafirlerine sunduğu kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Son günlerin popüler sinema filmlerinden Ayla'nın oyuncuları, Forum Kapadokya'da hayranlarıyla buluştu.

14 Kasım 2017 Salı günü Forum Kapadokya'da gerçekleştirilen etkinlikte, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin öğrencileriyle buluşan Ayla filmi oyuncuları ve yönetmeni, sinemaseverle bir araya geldi. 90. Oscar ödüllerinde aday olan Türk filmi Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay, ünlü oyuncular İsmail Hacıoğlu, Gözde Sinem Uslu, Mustafa İlber Gürtunca, Sabri Toygan Avanoğlu, Arzu Mildan, Meral Çetinkaya ve Mehmet Esen hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Film gösterimi öncesi hayranlarıyla fotoğraf çektiren oyuncular, kısa bir konuşması sonrası ziyaretçilerle birlikte filmi izledi. 90.Oscar ödüllerinde aday olan Ayla filmini oyuncularla birlikte izleme fırsatı bulan ziyaretçiler, çıkışta da yoğun ilgi gösterdi.

www.forum-kapadokya.com/