23.10.2018

Op. Dr. Özgür Kaya Forum Çamlık'ta soruları yanıtlayacak

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, meme kanseri farkındalık çalışmaları kapsamında özel bir söyleşiye ev sahipliği yapacak. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi işbirliğiyle 27 Ekim günü gerçekleştirilecek söyleşi etkinliğinde meme kanseri konusu masaya yatırılacak.

Forum Çamlık, meme kanseri farkındalık ayı olarak bilinen ekim ayında, konuya ilişkin pek çok sorunun yanıtını verecek özel bir etkinlik düzenliyor. 27 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak söyleşide, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'nden Op. Dr. Özgür Kaya, Forum Çamlık ziyaretçilerinin sorularını yanıtlayacak.

Meme kanseriyle ilgili farkındalık yaratmak adına, başta erken teşhisin önemi olmak üzere pek çok konuda bilgi paylaşımı yapılacak söyleşiye katılmak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli.