03.04.2019

Onur Erol'dan çocuklara özel konser Forum Magnesia'da

Forum Magnesia, kendi yazdığı çocuk şarkılarını interaktif oyunlar eşliğinde sahneleyen Onur Erol'u minik misafirleriyle buluşturuyor. 6 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da ücretsiz gerçekleştirilecek bu keyifli konsere katılmak ve eğlenceli şarkıları hep beraber söylemek isteyen tüm çocuklar, Forum Magnesia'ya davetli!

Manisa'nın eğlence ve çekim merkezi Forum Magnesia, miniklere özel bir konsere ev sahipliği yapacak. 6 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak Onur Erol konserinde hep beraber şarkılar söylemek ve interaktif oyunlarla sosyalleşme imkanı bulmak isteyen çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek konsere davetli!

Onur Erol hakkında:
Müzik eğitimcisi Onur Erol'un hikayesi Almanya'da yaşayan kuzeninin kendisinden Türkçe çocuk Şarkıları CD'si istemesiyle başlıyor. Uzun yıllardır çocuklarla müzik alanında çalışan sanatçı, bu alandaki eksikliği fark ederek Karamela Sepeti Şarkıları‘na adını veren, sözü ve müziği kendine ait olan şarkılardan oluşan ilk uygulamalı kitabı ve aynı isimdeki çocuk şarkıları albümü “Karamela Sepeti” 2005 yılında yayınlandı. Özellikle youtube kanalındaki şarkıları ve çocuklarla beraber oynadığı klipleriyle adından sıkça söz ettirdi. ''Zerzevatçı Teyze'', “Kendin Yap Kendin Çal” gibi çalışmalarıyla çocuklar arasında popüler olmaya başladı.