Haberler / Olmuksan International Paper Basın Bültenleri
02.11.2018

Olmuksan IP'ye Avrasya Ambalaj Fuarı'nda yoğun ilgi

Olmuksan IP, 31 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı 2018'e ödüllü ürünleriyle katıldı. Oluklu mukavva ambalaj sektöründe 50 yıllık birikimiyle öne çıkan şirket, tüm sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarda çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü.

Türkiye'deki altı kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanıyla yerel pazarda ve ihracat bölgelerinde yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunan Olmuksan IP, bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı 2018'e katıldı. Türkiye'de 50 yıldır oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider şirketlerinden biri olarak hizmet sunan Olmuksan IP, 31 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümlerini tanıttı.

Olmuksan IP, tüm sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarda oluklu mukavva ambalajdan imal yaş meyve-sebze ambalajları, taşıma ambalajları ve ağır iş ambalaj (Heavy Duty) çözümlerinden oluşan ürün ve hizmetleriyle etkinlikte yer aldı. Şirketin, bu yıl 8'incisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması Ödülleri'nde Altın Ödül'e layık görülen Meyve Sebze Sepeti'nin yanı sıra Yetkinlik Ödülü kategorisinde de 3 ödül birden almaya hak kazandığı ürünleri fuar katılımcıları tarafından yoğun ilgi gördü.

“Sürdürülebilir, çevreye duyarlı ve yenilikçi çözümler sunuyoruz”
Günümüzde tüm müşterilerin daha sürdürülebilir ve tedarik zincirindeki zayiatın ortadan kaldırılmasına yardımcı olan daha iyi ambalaj çözümlerine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Olmuksan IP Genel Müdürü Ergun Hepvar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu noktada müşterilerimizin taleplerine yönelik olarak en inovatif ve sağlıklı ürünleri sunmak üzere durmaksızın çalışıyoruz. İşte bu hassasiyet ve özen sayesinde yarım asırdır Türkiye'nin lider oluklu mukavva ambalaj üreticisi olarak hizmet vermeyi sürdürüyoruz. ARGE merkezimizi de bu ürün ve hizmetleri geliştirmek üzere hayata geçirdik. Belirlenen stratejik segmentlerle kanallardaki müşteri ihtiyaçlarına odaklanarak oluklu mukavva pazar büyümesinde aktif rol oynuyoruz. Ayrıca müşterilerimize de sürdürülebilir, çevreye duyarlı ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.”

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

Olmuksan International Paper hakkında
Türkiye'de 1968'den bu yana faaliyet gösteren ve 2013 yılında Olmuksan International Paper (BIST:OLMIP) adını alan şirket, ürün ve çözümleriyle oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider firmalarındandır. Gebze, İzmir, Adana, Bursa, Çorlu ve Çorum'daki 6 kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanı ile yerel pazarda ve ihracat bölgelerine yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunmakta; sürdürülebilirlik, çevre bilinci ve iş güvenliği alanındaki küresel vizyonunu tüm paydaşlarına yansıtarak üretimini sürdürmektedir. 2017 itibariyle cirosu 850 milyon TL'ye ulaşan Olmuksan International Paper, 2017 yılı ISO Türkiye'deki ilk 500 Büyük Sanayi Şirketi sıralamasında bir önceki seneye göre 16 basamak çıkarak 175. sırada yer almıştır. Daha fazla bilgi için: http://olmuksan-ipaper.com/tr