Haberler / Olmuksan International Paper Basın Bültenleri
09.04.2018

Olmuksan IP e-ticarette yerini aldı

Türkiye'nin tüm bölgelerinde en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunan Olmuksan International Paper, tüketicilere yönelik geliştirdiği yenilikçi ürünlerle e-ticarette yerini aldı. Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformu Hepsiburada.com ile işbirliği yapan şirket; gündelik gereksinimlerden kırtasiyeye ve evcil hayvan yaşam alanlarına kadar uzanan ürünlerini internet üzerinden satışa sunmaya başladı.

Türkiye'deki altı kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanıyla yerel pazarda ve ihracat bölgelerinde yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunan Olmuksan IP, tüm dünyada hızla gelişen e-ticaret ekosistemine adım attı. Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com ile işbirliği gerçekleştiren Olmuksan IP, son kullanıcıya yönelik ürünlerini ilk kez internet üzerinden satışa sunacak.

Olmuksan IP'nin tüketicilerle online kanaldan ulaştıracağı ürünler arasında kedi-köpek evi, 4 farklı ebatta taşıma kolisi, 1+1 evler için taşınma seti kolisi, cep telefonu kutusu, karton kutu klasör, askılı taşıma kolisi ve ayakkabı kolisi bulunuyor. Çok yakında laptop altlığı ve çocuklar için oyun evinin de ekleneceği Olmuksan IP'nin bu yenilikçi ürün portföyüne https://www.hepsiburada.com/ara?q=olmuksan adresinden ulaşılabiliyor.

E-ticarete geri dönüştürülebilir, sürdürülebilir ve inovatif çözümler sunan ürünlerini son kullanıcıyla buluşturmak üzere adım attıklarını vurgulayan Olmuksan IP AR-GE ve İnovasyon Direktörü Sibel Erim, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye'de e-ticaret ekosistemi çok hızlı büyüyor. Biz de bu hıza ayak uydurarak e-ticarette pazaryeri modeliyle çalışan hepsiburada.com gibi başarılı bir e-ticaret platformuyla çalışmayı tercih ettik. Bu işbirliğiyle kedi-köpek evleri ve taşınma süreçlerinde ön plana çıkan dayanıklı taşıma kolisi gibi ürün portföyümüzde yer alan özel ürünlerimizle son kullanıcının ihtiyaçlarına yanıt vermeyi ve e-ticaretin hızını da kullanarak onlara çok daha kolay ulaşabilmeyi hedefliyoruz.”

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

Olmuksan International Paper hakkında
Türkiye'de 1968'den bu yana faaliyet gösteren ve 2013 yılında Olmuksan International Paper (BIST:OLMIP) adını alan şirket, ürün ve çözümleriyle oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider firmalarındandır. Gebze, İzmir, Adana, Bursa, Çorlu ve Çorum'daki 6 kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanı ile yerel pazarda ve ihracat bölgelerine yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunmakta; sürdürülebilirlik, çevre bilinci ve iş güvenliği alanındaki küresel vizyonunu tüm paydaşlarına yansıtarak üretimini sürdürmektedir. 2016 itibariyle cirosu 600 milyon TL'ye ulaşan Olmuksan International Paper, 2016 yılı ISO Türkiye'deki ilk 500 Büyük Sanayi Şirketi sıralamasında bir önceki seneye göre 10 basamak çıkarak 191. sırada yer almıştır. Aralık 2016'da Capital dergisi tarafından yapılan “En Beğenilen Şirketler” anketinde tüm Ambalaj Sektöründe En Beğenilen 2. Şirket olarak seçilmiş, oluklu ambalaj üreticileri arasından listeye giren tek şirket olmuştur. Daha fazla bilgi için: http://olmuksan-ipaper.com/tr

International Paper hakkında
Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Kuzey Afrika ve Rusya'da üretim faaliyetleri yürüten International Paper (NYSE:IP); yenilenebilir fiber bazlı ambalaj, kağıt hamuru ve kağıt ürünleri alanında küresel çapta lider üreticidir. International Paper, ürünlerin korunması ve pazarlanmasına olanak veren ambalaj malzemeleri üreterek dünya ticaretine katkıda bulunmaktadır. Bebek bezi kâğıdı, kâğıt mendil ve insan sağlığını koruyan diğer hijyen ürünleri ile eğitim ve iletişimde kullanılan kâğıtlar üretmektedir. Merkezi ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis kentinde bulunan International Paper, dünyada 24'den fazla ülkede yaklaşık olarak 52.000 kişiyi istihdam etmiştir. International Paper'ın net satışları 2016'da 21 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir.

International Paper EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Rusya) bölgesinde, ofis kağıtları ve fiber bazlı ambalajların üretimi ve pazarlanmasına odaklanmaktadır. International Paper, çok çeşitli uygulamalarda kullanılan yüksek kaliteli boyut kesimli kâğıt, kuşe ve kaplanmamış karton ve oluklu konteynerlerin lider tedarikçisidir. EMEA bölgesinde yaklaşık 9.000 kişiyi istihdam eden International Paper'ın bölgedeki net satışları 2016'da yaklaşık 2,8 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. International Paper, ürünlerimiz ve dünya vatandaşlığı çabalarımız ile ilgili daha fazla bilgi için: www.internationalpaper.com

Olmuksan International Paper
Türkiye'de 1968'den bu yana faaliyet gösteren ve 2013 yılında Olmuksan International Paper (BIST:OLMIP) adını alan şirket, ürün ve çözümleriyle oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider firmalarındandır. Gebze, İzmir, Adana, Bursa, Çorlu ve Çorum'daki 6 kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanı ile yerel pazarda ve ihracat bölgelerine yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunmakta; sürdürülebilirlik, çevre bilinci ve iş güvenliği alanındaki küresel vizyonunu tüm paydaşlarına yansıtarak üretimini sürdürmektedir. 2016 itibariyle cirosu 600 milyon TL'ye ulaşan Olmuksan International Paper, 2016 yılı ISO Türkiye'deki ilk 500 Büyük Sanayi Şirketi sıralamasında bir önceki seneye göre 10 basamak çıkarak 191. sırada yer almıştır. Aralık 2016'da Capital dergisi tarafından yapılan “En Beğenilen Şirketler” anketinde tüm Ambalaj Sektöründe En Beğenilen 2. Şirket olarak seçilmiş, oluklu ambalaj üreticileri arasından listeye giren tek şirket olmuştur. Daha fazla bilgi için: http://olmuksan-ipaper.com/tr