16.10.2017

Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül ilk kez Manisa'da!

Manisalıların alıveriş ve eğlence merkezi Forum Magnesia, Forum Fashion Week kapsamında Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül'ün ağırladı. Forum Magnesia, cumartesi ve pazar günleri sanatçıların hayranlarının akınına uğradı.

Forum Magnesia, düzenlediği moda haftası etkinlikleri kapsamında iki sevilen sanatçının konserlerine ev sahipliği yaptı.

14 Ekim Cumartesi saat 15:30'da Oğuzhan Koç'un katılımıyla Forum Magnesia'da gerçekleştirilen basın toplantısı sonrası, saat 16.00'da düzenlenen konserde sanatçı “Aşınayız”, “Küsme Aşka”, “Ben Hala Rüyada” ve “Bulutlara Esir Olduk” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonrası hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı, ziyaretçilere imza dağıttı. Konser öncesi basın toplantısında konuşan Oğuzhan Koç, 27 Ekim tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerini en yakın arkadaşlarından İbrahim Büyükak ile paylaştıkları “Yol Arkadaşım” filmiyle ilgili, “Benim için yeni bir şey. Heyecanla bekliyoruz. Çekimler çok heyecanlı geçti. 27 Ekim'de vizyonda olacak filmimiz. Tüm Manisalıları da bu filme bekliyoruz. Yaptığımız işe kefiliz. İlk defa bu kadar iddialı konuşuyorum. İnşallah izleyenler de beğeneceklerdir” dedi.

Kariyerinde müzik, tiyatro ve sinema oyunculuğuna aynı önemi vererek devam edeceğini aktaran Koç, röportajını şu sözlerle tamamladı: “Hayatımda hepsine aynı önemde öncelik vereceğim. İlla birini seçip, diğerini yapmamak gibi bir şey yok. Biz, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar'da hepsini bir arada yapabilirdik. Tiyatro ve skeç oynarken aynı anda şarkı söyleyebiliyordum. ‘3 Adam' da buna çok uygun bir format. Buraya geldim, şarkı söyleyeceğim. 10 gün sonra filmimiz geliyor, yılbaşından sonra da 3 Adam gelecek. Gücümüz yettiği kadar hepsine devam edeceğiz”

Manga Ferman'dan yeni albüm müjdesi
Forum Magnesia Alışveriş Merkesi Fashion Week kapsamında 15 Ekim Pazar günü de Türk rock müziğinin sevilen ismi Ferman Akgül'ü ağırladı. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Manisalı hayranlarına sevilen şarkılrından oluşan akustik bir konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferman Akgül, hem yeni klibinin hem de Manga'dan yeni albümün müjdesini verdi. Yeni albüm çalışmaları için önümüzdeki haftalarda stüdyoya gireceklerini söyleyen Ferman Akgül, “Solo çalışmalarımın ilk turnesini bitirdim. ‘Düş Sırtında' adlı parça için klip çektik. İskender Paydaş'ın da eşlik ettiği bir parça. Ondan sonra belki bir süre sonra 3. klip çekerim. Ama asıl Manga'nın çalışmaları başladı. Solo albümün yeni klibini verdiğim sıralardan ben stüdyoda olacağım. Yeni albüm Mart gibi 3-4 şarkılık ufak bir sürpriz yapacağız. Marttan sonra tekrar stüdyo çalışmalarına girerek eylül, ekim gibi yeni albümü çıkartacağız. Manga'nın albümü için de Demir Demirkan ile anlaştık. Şu an kendisi Amerika'da kendisinin dönmesini bekliyoruz” dedi. Ferman Akgül ayrıca oyunculuk ile ilgili de projelerinin olduğunu söyledi. Akgül hayranları için çaldığı birbirinden güzel şarkıların ardından hayranlarından gelen soruları yanıtlamayı da ihmal etmedi. Konser Ferman Akgül'ün imza günüyle sona erdi.