07.05.2019

Oğuzhan Koç Forum Mersin'de hayranlarıyla buluştu

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, sevilen sanatçı Oğuzhan Koç'u hayranlarıyla buluşturdu. Yağmurlu havaya rağmen Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği konserde hareketli ve romantik şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Forum Mersin sosyal medya hesaplarından düzenlenen yarışmayı kazanan üç şanslı dinleyici ise Oğuzhan Koç'la tanışma şansı yakaladı.

Forum Mersin, Bahar Konserleri kapsamında Ayşegül Aldinç'in ardından Oğuzhan Koç'un muhteşem performansına ev sahipliği yaptı. Sevilen sanatçı duygu dolu şarkılarıyla hayranlarına romantik anlar yaşatırken hareketli şarkılarıyla ise Forum Mersin'i salladı.

Forum Mersin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen özel yarışmayı kazanan üç Oğuzhan Koç hayranı ise, sanatçıyla bir araya gelip sohbet etme şansı yakaladı.

www.forummersin.com