21.11.2018

Öğretmenlerine el emeği bir hediye vermek isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık'a davetli!

Denizli'nin çekim merkezi Forum Çamlık, Raşit Özkardeş Ortaokulu ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında minik misafirlerine özel bir atölye çalışması sunacak. Öğretmenler Günü'ne özel düzenlenen ebru atölyesinde minikler, el emeği hediyelerini öğretmenleri için hazırlayacak.

Denizlilerin ve çevre illerin buluşma noktası Forum Çamlık, tüm çocukları ve ailelerini Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştireceği atölye ve sergi çalışmalarına davet ediyor.

Forum Çamlık, 23 – 26 Kasım 2018 tarihleri arasında özel bir sergiye ev sahipliği yapacak. Raşit Özkardeş Ortaokulu'nun bağış projesi kapsamında temas ettiği okullardaki öğrenciler tarafından yapılan resimler ve yazılan şiirler, Forum Çamlık'taki sergide ziyaretçilerle buluşacak.

Raşit Özkardeş Ortaokulu öğretmenleri tarafından 24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14.00 – 16.00 arasında gerçekleştirilecek ebru atölyesi ise 10 – 15 yaş arasındaki tüm çocukların katılımına açık olacak. Atölyeye katılan minikler, el emeği hediyelerini öğretmenleri için hazırlayacak.