Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
04.12.2018

Ofiste daha bakımlı olmanın tüyoları

Çalışma hayatında zamanın önemli bir bölümü ofislerde geçiyor. Bu durumun bir sonucu olarak çalışanlar kendilerini ofisin rahatlığına bırakmaya meyilli olabiliyorve bakımlarını aksatabiliyor. Morhipo MAG ekibi, ofise gitmek için hazırlanırken yapılabilecek saç, makyaj ve cilt bakım önerilerini sunuyor.

Günün büyük bir kısmını ofislerde geçiren çalışanlar bir süre sonra ofis rahatlığına kendini bırakıp bakımlarını aksatabiliyor. Peki yepyeni bir güne başlamanın heyecanını yansıtabilmek için neler yapılabilir? İşte Morhipo MAG ekibinden saç, makyaj ve cilt bakım önerileri.

Gündüz ve gece bakımını atlamayın
Cildiniz için yapmanız gereken iki önemli bakım kuralı var: Gündüz ve gece  yüzünüzü yıkamak ve temizlemek. Sabah yüz temizleyicisine ihtiyacınız yok. Cildinizi suyla yıkayıp nemlendirici ve güneş koruyucu sürmeniz yeterli olacaktır. Makyajınız olmasa bile gece uyumadan önce cildinizi kirden arındırmak için mutlaka temizleyiciyle temizleyin ve ardından kremlerinizi sürün.
Ofis için makyaj alternatifleri
Ofis makyajını her gün farklı ve iddialı şekilde yapmak cildinizi uzun vadede yorup yıpratabilir. Bunun yerine hafif pastel tonlarındaki bir ruj, gözleri daha canlı gösterecek açık renkli farlar ve kapatıcılar, bakışları güçlendirecek maskara kullanmanız yeterli olacaktır. Manikür yaptırmayanlar tırnak parlatıcılarıyla bakımlı ellere kavuşabilir.
Saçlarınızın için öneriler
Saçlarımız ve cildimizin en büyük düşmanı: hava kirliliği. Her gün bakımlı ve temiz saçlarla ofise gitmek istesek de, saçı her gün yıkamak uzun vadede istenilmeyen sonuçlar doğurabilir. Saçlarınızı her gün yıkamak yerine gün aşırı yıkayabilir ve yıkamadığınız günlerde örgü, topuz ya da saç aksesuarları kullanabilirsiniz.
Bilgisayar ekranından cildinizi koruyun
Uzun süre bilgisayar ekranına bakmak göz çevresinde ve ciltte olumsuz etki bırakır. Bu durumun yaşanmaması için özel üretilen bakım kremlerini kullanabilirsiniz. Sürekli kapalı alanda kalmanın verdiği havasızlığı yenmek için sık sık mola verin ve arada bir nemlendiricinizi tazeleyin.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.