Haberler / Muzipo Kids Basın Bültenleri
31.08.2018

Muzipo Kids Gratis müşterilerine yüzde 10 indirim sunuyor

Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, 30 Eylül tarihine kadar Gratis Kart'a özel oyun ve spor gruplarında geçerli yüzde 10 indirim ve ücretsiz tanıtım dersi fırsatı sunuyor. Hareket programıyla çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra bilim, teknoloji ve sanatla ilgili etkinliklerle bilişsel gelişimini destekleyen Muzipo Kids, yeni dönemde tüm çocukları eğlenceli ve muzip dünyasına bekliyor.

“Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, 8 aylıkla 12 yaş aralığındaki çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandıran, sosyalleşmelerini sağlayarak uzmanlar tarafından hazırlanan içeriklerle çocukların ince motor gelişimlerini destekleyen Muzipo Kids, Türkiye'nin kişisel bakım marketi Gratis ile aileleri sevindiren bir işbirliğine imza attı. 30 Eylül 2018 tarihine kadar Gratis'ten alışveriş yapan Gratis kart sahipleri, Muzipo Kids oyun ve spor grupları üyeliklerinde yüzde 10 indirim ve ücretsiz tanıtım dersi kazanıyor.

Fırsattan yararlanmak isteyenler, GRATİS boşluk MUZİPO KIDS yazıp 7889'a sms göndererek indirim kodlarına sahip olabilirler. Mevcut fiyatlar üzerinden fırsat sunan kampanyanın indirim kodları 30 Eylül 2018 tarihine kadar geçerli.

Esra Şavkın / 0537 858 85 49 - 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

Muzipo Kids Hakkında:
Muzipo Kids, “Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen, ekip ruhu çerçevesinde sosyalleşmelerini ve eğlenmelerini destekleyen Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssüdür. Merkezlerinde uygulanan tüm programlar, uzman kadro tarafından ve akademisyenlerin danışmanlığında, Çocuk Hakları, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Bilimsel Yaklaşım değerlerine bağlı kalarak, çocuklarda yaratıcılığın gelişimi ve olumlu sorgulama esaslarıyla hazırlanmaktadır. https://muzipo.com/

Muzipo Kids