16.11.2018

Mutfak ürünlerinde büyük indirim şenliği Forum Çamlık'ta!

Denizli'nin çekim merkezi Forum Çamlık'ta 17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek indirim şenliği, pek çok ünlü markanın seçkin mutfak ürünlerini cazip fiyatlarla ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Denizlilerin ve çevre illerin buluşma noktası Forum Çamlık'ta 17-18 Kasım 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek indirim şenliği, Bernardo, Gallery Crystal, Krc, Mudo, Schafer ve Tefal markalarının seçkin ürünlerini benzersiz fırsatlarla ziyaretçilerle buluşturacak.

Markaların yalnızca Forum Çamlık mağazalarında geçerli olacak benzersiz fırsatlarından ve cazip indirimlerinden faydalanmak isteyenler, bu hafta sonu mutfak şenliğine davetli!