Haberler / SOR’un Basın Bültenleri
18.10.2017

Müşteriye en hızlı yanıtın adresi: SOR'UN

Şirketlerin müşterilerine birçok farklı kanaldan gerçek zamanlı mesajlaşarak hizmet vermelerini sağlayan online platform SOR'UN, ChatBot ve Chat Kanalları sayesinde telefon başında beklemeye son veriyor. Yazılı iletişimi tercih eden müşteriler, hem zamandan kazanıyor hem de en kısa yoldan ürün ya da hizmetle ilgili tüm sorularına cevap buluyor.

Müşterilerin soru, şikayet, talep ya da diğer işlemleri için şirketlerin müşteri temsilcileriyle gerçek zamanlı mesajlaşarak hizmet almalarını sağlayan online platform SOR'UN, hem müşteriye hem de şirketlere büyük avantajlar sağlıyor. Yapay zeka temelli ChatBotlar sayesinde müşteriler soru, şikayet ya da talep işlemleri için zaman kaybetmeden mesajlaşarak hizmet alıyor.

Şirketlerin kurumsal servislerine entegre olabilen SOR'UN ChatBotlar sayesinde müşteri temsilcilerine ihtiyaç olmadan müşterilerle görüşülebiliyor. Kullanıcılar soru, talep ya da önerilerini iletiyor. Gelen istek Türkçe NLP ve AI süreçlerinden geçiriliyor ve uygun cevap kullanıcıyla paylaşılıyor. Böylece, ürün ve hizmetleri en az ürün ekibi kadar iyi bilen ChatBotlar ile şirketler müşterilerine 7/24 destek veriyor.

SOR'UN şirketler için avantajları
Şirketler, SOR'UN ile maliyetlerini düşürürken, müşteri memnuniyetini de artırıyor. Bugüne kadar SOR'UN platformunda sadece müşteri temsilcisi kullanan markalar, yazışarak yüzde 20 tasarruf sağlarken, bot ve müşteri temsilcisinin karışımıyla sistemi yöneten markalar ise konuşmaya göre yüzde 50 tasarruf sağladı.

İlgili Kişi:​
Cumhur Karabacakoğlu
cumhurk@marjinal.com.tr

SOR'UN Hakkında:
SOR'UN, müşterilerin soru, şikayet, talep ya da diğer işlemleri için şirketlerin müşteri temsilcileriyle gerçek zamanlı mesajlaşarak hizmet almalarını sağlayan online bir platformdur. SOR'UN ile müşteriler, farklı sektörlerden onlarca şirket ile ücretsiz mesajlaşabilir, soru ve taleplerini kolayca aktarabilir. SOR'UN, şirketlerin müşteri hizmetlerine ulaşmanın en hızlı ve kısa halidir. http://www.sorunapp.com

SOR’un