Haberler / PayTR Basın Bültenleri
14.03.2019

Müşteri memnuniyetinde ödeme kuruluşlarının bir numarası PayTR

Yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, yüzde 95,4 memnuniyet düzeyi ve yüzde 84,9 teşekkür oranıyla listenin en üst sıralarında yer alan tek ödeme kuruluşu olarak dikkat çekiyor.

BDDK tarafından 2016'da yetkilendirilen yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, yüzde 100'ün üzerinde büyüme rakamlarının ardından bu sefer de sikayetvar.com'daki memnuniyet ve teşekkür oranlarıyla adından söz ettiriyor.

Yüzde 95,4 memnuniyet düzeyine ve yüzde 84,9 teşekkür oranına ulaşan PayTR, birçok teknik alanın bir arada çalıştığı Sanal POS ve ödeme çözümleri hizmeti veren kuruluşlar arasında listenin en üstlerindeki tek marka olarak yer almasıyla dikkat çekiyor.

PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, elde ettikleri bu önemli başarıyla ilgili şunları söyledi: “Ayda ortalama 8.300 kişi www.paytr.com/iletisim üzerinden bizlere ulaşırken, 730 kişi de santral hattı üzerinden bize ulaşarak destek talebinde bulunuyor. Yaptığımız işin ve sunduğumuz hizmetin büyük bir hassasiyetle yürütülmesi gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle sosyal medya platformunda etik kurallar çerçevesinde yazılan her türlü öneri, şikayet ve yorumları özenle inceliyoruz. Bu yorumların ve değerlendirmelerin bizi geliştirdiğine inanarak, her gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Gün içinde bize iletilen her yorum, teknik ekibimiz tarafından değerlendiriliyor. Gerek teknik ekibimiz gerekse Kurumsal İletişim departmanındaki çalışanlarımızla beraber kullanıcıların yaşadıkları sorunları her platformda anında çözmeye gayret ediyoruz.”

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

PayTR hakkında