27.08.2018

Musa Göçmen'in benzersiz gösterisi 30 Ağustos şerefine Gordion misafirleriyle buluşuyor!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm ziyaretçilerine Musa Göçmen'in benzersiz gösterisini armağan ediyor! Göçmen ve orkestrası, Zafer Bayramı'nın coşkusuna yakışır çoksesli gösterilerini 30 Ağustos 2018 Perşembe günü Gordion AVM'de sahneleyecek.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ünlü besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen ile taçlandıran Gordion AVM, ziyaretçileri için benzersiz bir bayram kutlaması hazırladı. 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 15:00'te Musa Göçmen ve orkestrası tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek çoksesli ve interaktif canlı performans için küçük büyük herkes, Gordion'a davetli!