31.08.2018

Musa Göçmen'in benzersiz gösterisi 30 Ağustos şerefine Gordion misafirleriyle buluştu!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm ziyaretçilerine, bugüne dek yüzün üzerinde ülkede başarılı performanslar sergileyen Musa Göçmen'in benzersiz gösterisini armağan etti! Göçmen ve orkestrası, Zafer Bayramı'nın coşkusuna yakışır çoksesli gösterisini 30 Ağustos 2018 Perşembe günü Gordion AVM'de sahneledi.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ünlü besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen ile taçlandıran Gordion AVM, ziyaretçileri için benzersiz bir bayram kutlaması hazırladı. 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 15:00'te Musa Göçmen ve orkestrası tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen çoksesli ve interaktif canlı performansta küçük büyük herkes, Gordion'da Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Konser boyunca coşkulu kalabalık, tüm çalınan şarkı ve marşlarda orkestraya eşlik etti. Orkestra şefi Musa Göçmen, konser sonrasında seyircilerin yanına gelerek final şarkısını birlikte söyledi. Seyirciler arasından seçilen on kişi, orkestra eşliğinde İstiklal Marşı'nın on kıtasını şiir olarak coşkuyla okudu.