19.02.2018

Multi Türkiye Alışveriş Merkezleri Yönetimi Direktörü Hakan Altın oldu

Her yıl 160 milyon ziyaretçiye kapılarını açan Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Yönetimi Direktörü Hakan Altın oldu. En son Multi Türkiye bünyesinde yer alan Marmara Forum'un AVM Müdürü olan Altın, 2014 yılından bu yana Multi Türkiye çatısı altında görev yapıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi ve Pazarlama Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Hakan Altın, TÜYAP'ta yerel yönetimde gösterdiği başarılarından ötürü uluslararası yönetim pozisyonuna transfer edildi. TÜYAP'ın ardından Tesco Kipa Balçova Alışveriş Merkezi'nde ve grup bünyesindeki diğer altı alışveriş merkezinin açılış süreçlerinde bölgesel rol aldı. Ardından önce Redevco çatısı altında bulunan ve Qubicon portföyüne geçen Erzurum, Gordion ve Magnesia alışveriş merkezlerinde kıdemli bölgesel üst düzey yönetim görevi yapan Altın, 2014 yılında Multi Türkiye bünyesinde yer alan Marmara Forum'un AVM Müdürü oldu. Hakan Altın bu süreçte Multi-Qubicon portföylerinin entegrasyonunda önemli görev ve sorumluluklar üstlendi.

15 yılı aşkın tecrübesi ile yerel ve uluslararası yönetim pozisyonlarında görev almış Hakan Altın, bundan böyle kariyerine Multi Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Yönetimi Direktörü olarak devam edecek.

Multi Hakkında
Multi, Avrupa ve Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Avrupa'nın tamamını kapsayan bir perakende platformu olan Multi, sürdürülebilir kira geliri yaratmaya, yönetmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Multi projeleri faaliyet gösterdikleri bölgelerde, ekonomik büyümeye katkıda bulunmakta ve sosyal yaşam alanları yaratmaktadır. Kurulduğu 1982 yılından beri geliştirdiği 190'dan fazla proje ve hali hazırda yönetmekte olduğu 130 Alışveriş Merkezi ile Multi, Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın 14 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 14 alışveriş merkezinin operasyonunu yürüten Multi Turkey, Türkiye'nin en büyük perakende platformudur. 865.778 metrekare perakende alanında, 2.100'ü aşkın kiracısıyla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Her yıl 160 milyon ziyaretçiye kapılarını açan Multi Turkey'nin en önemli alışveriş merkezleri arasında İstanbul'da Forum İstanbul ve Marmara Forum, Ankara'da ise Gordion ve Forum Ankara Outlet yer almaktadır.