Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
30.05.2018

Morhipo'da kelebek etkisi

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'da yüzde 90'lara varan Kelebek İndirim kampanyası 30 Mayıs gecesi başlıyor. Kadın, erkek, çocuk giyim kategorilerinden parfüm ve ayakkabıya kadar pek çok kategoride 4 Haziran sabahına kadar kelebek etkisi yaşanacak.

Binlerce markanın milyonlarca ürününü tek platformda buluşturan Morhipo.com, yüzde doksanlara varan Kelebek İndirim kampanyasını başlatıyor. 30 Mayıs'ı, 31 Mayıs'a bağlayan gece tüm kategorilerdeki kelebek ürünleri indirimli fiyatlarla Morhipo.com kullanıcılarıyla buluşacak.

4 Haziran sabah 06.00'da bitecek kampanya kapsamında; henüz güneş gözlüğünü alamayanlar, evine yeni bir soluk getirmek isteyenler, gardırobunu yenilemek isteyenler ya da çocuklarına henüz yaz alışverişini yapamamış olanlar için, yani herkesin için ihtiyaçları karşılayan indirimli ürünler bulunuyor.

Kadın-erkek ve çocuk giyim ürünlerinde yüzde 90, güneş gözlüklerinde yüzde 10, saatlerde yüzde 70 artı yüzde 10 ve ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 90 indirimler sunuluyorken parfümde ise 300 TL değerindeki alışverişlerde 50 TL indirim bulunuyor. Ayrıca US Polo, Watsons, Soo be ve Koton gibi pek çok markada özel kelebek indirimleri sunuluyor.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr
Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.