Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
08.02.2017

Morhipo.com'da bu ay “Aşkın Rengi Kırmızı”

Bu yıl Sevgililer Günü'nde hem sevdiğiniz kişi için eşsiz bir hediye seçmek hem de ona bir sürpriz yapmak ister misiniz? Morhipo.com, sosyal medya üzerinden gerçekleştireceği yarışmalarla Sevgililer Günü'ne özel ödüller dağıtıyor.

Morhipo.com, Sevgililer Günü'nde sevdiklerini en özel seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini özel sayfasında sunarken diğer yandan sosyal medya üzerinden başlattığı yarışmalarda da indirim kuponları hediye ediyor.

Morhipo.com'un Instagram üzerinden Sevgililer Günü'ne özel başlattığı yarışması “Aşkın Rengi Kırmızı”yla tam 150 TL hediye çeki kazanmanız mümkün. Kırmızı ağırlıklı Sevgililer Günü kombinlerini #14SubattaKirmizi @Morhipo etiketleri ile paylaşanlar arasından, moda editörlerinin seçeceği üç kişi Şubat ayının sonuna kadar geçerli 150 TL değerinde tüm sitede kullanılabilecek hediye çekinin sahibi olacak. Ayrıca Instagram Hikayelerini takip edenlerden hikayelerdeki kodları toplayan ve siparişini ilk oluşturan takipçi, 100 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatını yakalayabilecek. Instagram'daki diğer bir yarışmada ise videosunu çekip #OnaSeniSeviyorumDedim @morhipo etiketileri ile paylaşanlar arasından seçilecek 3 kişiye tüm sitede geçerli 150 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Yarışmalarını sadece Instagram'da sınırlı tutmayan site Facebook ve Twitter üzerinden de bu güne özel yarışmalar düzenliyor. Facebook üzerinden yapılacak yarışmada sevdiği kişiye sevgisini yorumda paylaşanlar arasından seçilecek birinci kişi için, Morhipo.com tasarımcıları bu kişinin ve sevgilisinin fotoğraflarını kullanarak özel bir video hazırlayacak ve paylaşacak. Ayrıca birinci olan kişiye 150 TL hediye çeki de verilecek. İkinci ve üçüncü olan kişiler ise sırasıyla 100 ve 50 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecek.

Twitter üzerinden yapılan yarışmada ise sevgilisine, ailesine veya arkadaşına sevgisini #SevgimiŞöyleAnlatabilirim hashtagi ile fotoğraf, video veya Gif paylaşarak anlatanlar arasından seçilecek üç kişi 50 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak.

Aynı gün teslimat
Yarışmaların dışında Morhipo.com, Sevgililer Günü'nde sevdiklerini en şık seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini de özel sayfasında bir araya getirdi. Üstelik tüm bu hediye alternatiflerinden dilediğinize, “aynı gün teslimat” seçeneği ile geç kalmadan sahip olabilir ya da isterseniz sevdiğinize tam 14 Şubat'ta ulaştırabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde hediye seçiminizi kolaylaştıracak, her zevke uygun binlerce üründen dilediğinize yüzde 70'e varan indirimlerle sahip olmak için: https://www.morhipo.com/sevgililer-gunu/162/morhipo-ozel

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.