Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
29.05.2019

Morhipo.com'da bayram alışverişi çocuklara umut oluyor

Morhipo.com'un “Sosyal duyarlılığı yüksek bir geleceği hep beraber yaratalım” sloganıyla başlattığı PaylaşTIK projesi kapsamında Ramazan Bayramı boyunca yapılan tüm alışverişler, KAÇUV, LSV Dükkan, TÇYDV ve TEGV'e destek olma imkanı sunuyor.

PaylaşTIK projesiyle eğitim, sağlık, kadın-erkek eşitliği ve hayvan hakları alanlarında faaliyet gösteren 13 sivil toplum kuruluşu (STK) için üretilen ürünlerin gelirleri, kurumların faaliyetlerinin devamı için aktarılıyor. Ramazan Bayramı boyunca proje kapsamında en güzel hediye ise çocukların oluyor.

10 Haziran'a kadar geçerli olacak proje kapsamında Morhipo.com, müşterilerine alışverişlerini tamamlamadan önce Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), LSV Dükkan, Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÇYDV) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ürünlerini öneri olarak getiriyor. Bu ürünleri sepetine atan müşteriler, geliri tamamen STK'lara giden bu ürünlerden birini alarak hem kendi çevrelerinde bir çocuğu güzel bir hediyeyle mutlu ediyor hem de STK'ların desteklediği çocukları sevindiriyor.

PaylaşTIK projesi kapsamında Morhipo.com'dan yapılan alışverişlerde Mor Çatı, Toçev, Açev, Çekül, Kamer, Kaçuv, Lösev, Tohum Otizm Vakfı, Panda Dükkan, Yeşilay, Mutlu Patiler, HADD ve TÇYDV gibi 13 farklı sivil toplum kuruluşuna destek olmak mümkün.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.