Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
12.03.2018

Morhipo.com yeni özel markasıyla evlerin atmosferini değiştiriyor

Morhipo.com özel markalarına bir yenisini daha ekledi: Morhipo Home. Ev dekorasyonunda trend yaratacak kaliteli tasarımları bir araya getiren Morhipo Home'un ana koleksiyonunda minimal ve sade çizgiler yer alıyor.

People by Fabrika ve Agenda markalarının ardından ev yaşam kategorisine de yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Morhipo.com, ev dekorasyonunda moda yaratacak yeni özel markası Morhipo Home'u hayata geçirdi.

Modern tasarımlarıyla evlerin havasını değiştirecek Morhipo Home'un ana koleksiyonunda minimal ve sade çizgiler öne çıkıyor. İskandinav tarzda tablolar duvarlarda ferah bir atmosfer yaratırken, sade çizgilerdeki pike ve nevresim takımları yatak odalarına doğal bir ruh getiriyor.

Ana koleksiyonun yanı sıra trend olan desenlerde tasarımları sunan markanın yeni koleksiyonunda limon desenli sofra setleri, yapay çiçek ve çiçeklikler ile mottolu kupalar ön plana çıkıyor.

Evde büyük bahar indirimi!
Morhipo.com'un ev yaşam kategorisinde bulunan markalarda kampanya zamanı başladı. 12 Mart Pazartesi günü başlayan kampanya, Morhipo Home ile tanışmak isteyenler için güzel bir fırsat sunuyor.  Morhipo Home markasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar bedava kargo fırsatından yararlanıyor ve %10 Paracık kazanıyor.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.