Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
08.03.2017

Morhipo.com ve CardFinans'tan bahar sürprizi

Moda dünyasına yön veren Morhipo.com, CardFinans ile Mart ayına damga vuracak özel bir indirim kampanyası başlattı.

Mart ayı boyunca sürecek olan kampanya kapsamında, CardFinans sahipleri Morhipo.com'dan tek seferde yaptıkları 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL indirim ve peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatından yararlanıyor.

Tüm sitede geçerli olan indirimden, bireysel kredi kartı sahipleri müşteri bazında, ticari kredi kartı sahipleri kart bazında faydalanıyor. İndirim, kart numarası girildikten sonra “sipariş özeti” kısmında otomatik olarak CardFinans kullanıcısına tanımlanıyor ve oradan görülebiliyor.

Morhipo.com'da müşteriler, 5000'den fazla markanın %80'e varan indirim avantajlarının yanı sıra, yeni sezonun en trend ürünlerinde CardFinans indiriminden de faydalanabiliyor. Morhipo.com'un sunduğu diğer kampanyalarla ilgili detaylı bilgi için:

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.