Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
14.11.2016

Morhipo.com Instagram Stories'in yeni özelliğini ilk kullanan markalardan oldu

Instagram, geçtiğimiz Ağustos'ta kullanıma sunduğu Snapchat benzeri özelliği Instagram Stories‘in gördüğü ilgiden sonra markalar için de kullanışlı özellikleri devreye soktu.

Bu özelliklerden biri olan “Diğerlerini gör” bağlantısı ile markalar kısa hikayelerini artık doğrudan sayfalarına yönlendirebiliyor.

Instagram'ın özellikle markalar için en önemli yeniliği olan bu özelliği Türkiye'de ilk kullanan markalardan biri ise Morhipo.com oldu. Morhipo Instagram hesabından paylaştığı Stories'de kullanıcıları ilgili ürünlerin e-ticaret sayfasına yönlendiriyor ve Instagram üzerinden alışveriş deneyimini yaşatıyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.