Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
26.12.2018

Morhipo.com alışverişleri Hepsiexpress ile artık çok daha hızlı adresinizde!

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Morhipo.com'dan yapılan alışverişler şimdi Hepsiexpress ile müşterilerin istedikleri gün ve zaman aralıklarında adreslere ulaşıyor.

Modayı ve trendleri online dünyada müşterileriyle sunarken yeniliklerin de adresi olan Morhipo.com, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla müşterilerine güvenli, hızlı ve kolay alışveriş keyfi yaşatmak için çalışmaya devam ediyor.

Kargo hizmeti için Türkiye'deki e-ticaret sektörünün öncü firmalarına hızlı, pratik ve dakik bir taşımacılık hizmeti sunan Hepsiexpress ile işbirliği yapan Morhipo.com, müşterilerine çok daha hızlı bir hizmet sunmanın yanı sıra teslimatlarını İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli bölgelerine ertesi gün randevulu teslimat seçenekleriyle gerçekleştirmeye başlıyor. Bundan böyle müşteriler kargolarının teslim gününü ve zaman aralıklarını kendi diledikleri gibi belirleyebilecek. Üstelik İstanbul bölgesinde ise yapılan alışverişlerin teslimatları gün içinde gerçekleşebilecek. İstanbul için aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat seçeneklerinden faydalanan müşteriler, alışverişlerine diledikleri zaman aralıklarını tercih ederek ulaşabilecekler.

E-ticaret sektöründe müşterilerin en büyük beklentilerinden birinin hızlı kargo hizmeti olduğunu belirten Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban, “Morhipo.com olarak en büyük amacımız müşterilerimizin hayatını kolaylaştırarak öncelikli ilkemiz olan Koşulsuz Müşteri Mutluluğunu sağlamak. Hepsiexpress ile yaptığımız işbirliği sayesinde müşterilerimiz alışverişlerini yaptıkları gün veya ertesi gün randevu oluşturarak kargolarını istedikleri tarih ve zaman aralıklarında alabilecek, siparişlerine çok daha hızlı ulaşabilecek” dedi.

E-ticaret dünyasına yenilikçi teslimat modelleriyle birlikte “hızlı, pratik, dakik” taşımacılık anlayışını kazandıran Hepsiexpress Genel Müdürü Umut Aytekin, Morhipo.com işbirliğini şöyle değerlendiriyor: Hepsiexpress olarak sektörünün öncü firmaları arasında yer alan ve marka değerini her geçen gün yukarılara taşıyan Morhipo.com ile yaptığımız işbirliğini çok önemsiyoruz. Morhipo.com'un birbirinden değerli müşterilerine siparişlerini ulaştırırken hızımız, kalitemiz ve sağladığımız güven ile her iki markanın hedeflediği müşteri memnuniyeti seviyelerine ciddi katkılar sağlamayı hedeflemekteyiz” dedi.

2011 yılında ilk defa tek sepet uygulaması ile sezon ve kampanya alışverişini birleştirerek, müşterilerine fazladan kargo ücreti ödetmeden alışveriş keyfi sunan Morhipo.com, yine ilk kez 2014 yılında müşterileri için ürünlerini teslim alırken kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödemeye imkanı sunan hizmetini hayata geçirmişti. Müşterilerinin ürün iadelerini 2014 yılından itibaren Türkiye'deki Boyner veya YKM Mağazaları'ndan yapılabilmelerini de mümkün hale getiren Morhipo.com, 2015 yılından beri de “TIKLA-GEL” sayesinde satın alınan ürünlerin Boyner ve YKM Mağazaları'ndan teslim alabilme imkanını sunuyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Hepsiexpress hakkında
2016 yılının ilk çeyreğinde kurulmuş olan hepsiexpress, yenilikçi bir hizmet anlayışıyla Türkiye'deki e-ticaret taşımacılık ve teslimat sisteminin yeniden şekillenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Günümüz itibariyle, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli illerinde hizmet sağlayan hepsiexpress, 350'ye yakın taşımacısı, 50'den fazla filo aracı, birbirinden farklı hizmet modelleri ve 100'ü aşkın ofis çalışanıyla her geçen gün büyüyen bir marka haline gelmiştir.
E-ticaret sektörünün öncü firmaları ile lojistik tarafında çözüm ortaklıkları geliştiren hepsiexpress, bu alanda 6 büyük markanın çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.