Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
28.03.2017

Modanın kalbi Ortaköy Yat Kulübü'nde attı!

Morhipo.com'un özel markası People By Fabrika'nın marin temalı koleksiyonunun tanıtımında pek çok ünlü isim bir araya geldi.

Morhipo.com, 28 Mart Salı günü People By Fabrika koleksiyonunu birçok ünlü ismin bulunduğu özel bir davetle modaseverlerin beğenisine sundu. Ortaköy Yat Kulübü'nde gerçekleşen lansmanda, genç ve başarılı tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin'in marin temalı koleksiyonu da tanıtıldı. Etkinliğe katılan moda ve trendlerin yakın takipçisi editör ve blogger'ların yanı sıra Ahu Yağtu, Ayşe Tolga, Pınar Tezcan, oyuncu Wilma Elles, Tanem Sivar, Ece Vahapoğlu ve gibi isimleri bir araya getirdi.

Moda dünyasının online'da en büyük mağazası Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika'nın tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin imzalı marin parçaları katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.