Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
26.04.2018

Moda'nın kalbi bu kez çocuklar için attı

Çocuk Bayramı'na özel yüzde 90'lara varan indirimler sunan Morhipo.com'un verilerine göre; 23 Nisan'a yaklaşan günlerde çocuk kategorisindeki satışlarda büyük artış yaşandı. Çocuk ürünlerinde geçen yıla göre yüzde 20 oranla daha fazla sipariş verildi.

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı. Aileleri ve çocukları sevindiren kampanyalar geçen yıla oranla satışlarda yüzde 20 oranında artış sağladı.
23 Nisan öncesinde çocuk kategorisinden alınan ürün adedinin tüm site içerisindeki oranı yüzde %18'e yükseldi.

Yaza hazırlık alışverişi 23 Nisan'da yapıldı
Çocuk kategorisinde en fazla satılan ürün yüzde 28 ile tişört oldu. Yaza hazırlık yapan aileler tişörtten sonra en fazla şort, spor ayakkabı ve elbise aldı.

Ürün Kırılımı Ürün     %

Tişört                         28%
Şort                            7%
Spor Ayakkabı           6%
Elbise                         5%
Pantolon                    5%

Kız çocuklarına tişörtten sonra en fazla elbise ve tayt alınırken erkek çocukları içinse şort ve pantolon alışverişi yapıldı. Erkek çocuk kategorisinde en çok tercih edilen renkler; mavi, beyaz ve kırmızı olurken, kız çocuklar için en fazla pembe, beyaz ve çok renkli ürünler alındı.

Esra Şavkın 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.