Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
03.10.2017

Moda ve güzellik kategorisinde birincilik Morhipo'nun!

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin ödüllendirildiği geleneksel Altın Örümcek Web Ödülleri'nde halk oylaması ve jürinin değerlendirmesiyle moda ve güzellik kategorisinin kazanını oldu.

“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” ilkesi ile kadın, erkek ve çocuk giyimden dekorasyona, teknoloji ürünlerinden ayakkabı ve kozmetiğe kadar her çeşit ürünü moda ve alışveriş tutkunlarına sunan Morhipo.com, Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında yapılan halk oylamasında Türkiye'nin en sevdiği moda ve güzellik platformu oldu.

Türkiye'nin tercihi Morhipo.com
Boyner Grup güvencesiyle 2011 yılından beri Türkiye'de moda dünyasına yön veren e-ticaret sitesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek yeni sezon ürünleri ve özel indirim kampanyalarını tek bir platformda bir araya getirdi. Üstelik “Modada demokrasi” anlayışı ile fiyat ve marka sınırlaması olmaksızın özgün tarzın destekçisi olduğu için tüm moda tutkunlarına hitap edebiliyor. Moda severleri kendi özel markaları olan People by Fabrika, Agenda ve D by Divarese'nin yanı sıra 5000'den fazla dünya markası ile buluşturan Morhipo.com, ziyaretçilerine sonsuz sayıda alışveriş seçeneği sunuyor.
Alışverişin de ötesinde, sosyal medya hesaplarından paylaşılan moda, güzellik ve stil içerikli postlarla takipçilerine rehberlik eden Morhipo.com, 7/ 24 moda ve stil gündemiyle takipçileriyle etkileşim içerisinde kalıyor. Online yaşam ve stil dergisi olan Morhipo MAG, kadın, erkek, çocuk ve ev trendleri, sağlıklı ve güzellik tüyoları ve hayatı kolaylaştıran bir çok konuyu düzenli olarak okuyucularla buluşturuyor.
Morhipo.com, tüm bu ayrıcalıklı özellikler ve sektöre kattığı pek çok yenilikle Altın Örümcek Web ödüllerinde moda ve güzellik kategorisinin kazananı oldu.

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.