18.12.2018

Moda ve güzelliğe dair ne varsa, hepsi Forum Çamlık'ta!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yaşında ziyaretçileri için hazırladığı sürprizlerine bir yenisini ekliyor. Yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık'a özel indirimlerin yanı sıra makyaj sırlarından stil önerilerine, güzellik ve bakım tüyolarından erkek modasına dek dolu dolu etkinliklerle süslü Forum Çamlık Moda ve
Güzellik Günleri'ne davetlisiniz!

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık'ın onuncu yaşına özel etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 21 – 22 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri, her iki konuya dair pek çok etkinliği aynı çatı altında buluşturacak.

Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri'nde gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık'a özel benzersiz indirimler ve hediye çekleri de ziyaretçilerin yüzünü güldürecek.

Forum Çamlık Moda ve Alışveriş Günleri Programı:

Moda ve Stil Söyleşisi: Stil Danışmanı Nilüfer Bayrak ve Kiğılı Styling ve Mağazalar Konsept Müdürü Ayferi Alkan, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü, saat 14:30'da Forum Çamlık ziyaretçileriyle bir araya gelerek stil önerileri verecek.

Güzellik ve Bakım Söyleşisi: Kendi alanlarında şehrin en ünlü isimleri arasında yer alan Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Berna Şanlı ve Plastik ve Estetik Cerrah Serçin Tirelioğlu'nun katılımıyla, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü, saat 16:00'da Forum Çamlık zemin katta gerçekleştirilecek.

Makyaj Sırları: 21 ve 22 Aralık 2018'de düzenlenecek bu uygulamalı etkinlik, seçkin markaların katılımcılara sunacağı hediyelerin yanı sıra Forum Çamlık ziyaretçilerine doğru ve estetik makyaja dair pek çok sırrı İstanbul'dan gelen uzmanlarından öğrenme fırsatı sunacak.

Müzik Dinletisi: Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin gerçekleştireceği yeni yıl konseptli müzik dinletisi, 21 ve 22 Aralık tarihlerinde Forum Çamlık'ı ziyaret edenlerin kulaklarının pasını silecek; kemal, çello ve viyolonsel eşliğinde bir alışveriş keyfi yaşatacak!

Erkek Moda Sokağı: Forum Çamlık'ta bulunan 12 erkek giyim markasının özel dekorlar ve kreasyonlarla katılacağı etkinlik, 21-23 Aralık 2018 tarihleri arasında yepyeni stilleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Yılbaşı alışverişlerini bu keyifli etkinlikler eşliğinde gerçekleştirmek ve benzersiz fırsatlardan yararlanmak isteyen herkes, Forum Çamlık Moda ve Alışveriş Günleri'ne davetli!