Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
15.11.2016

Mobilden alışveriş masaüstünü yakalıyor

Morhipo.com, kadın ve erkeklerin moda ürünleri için online alışverişlere ne kadar zaman ayırdıklarını açıkladı.

Moda dünyasına öncülük eden markaları bünyesinde toplayan ve moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Morhipo.com'un yayınladığı verilere göre kadın ve erkeklerin moda ürünleri için online alışverişlere ne kadar zaman ayırdıkları belli oldu.

Günlük ziyaretçilerinin yüzde 60'ını kadınların, yüzde 40'ını ise erkeklerin oluşturduğu Morhipo.com'un verilerine göre erkek müşteriler masaüstü bilgisayarlardan siteye giriş yaptıklarında 10 dakika, mobilden giriş yaptıklarında ise 7,5 dakika vakit geçiriyor. Kadın müşteriler ise moda alışverişleri için masaüstü bilgisayarlarda 13 dakika, mobilde ise 9,5 dakika zaman ayırıyor. Bu rakamlar kadınların moda alışverişlerine ayırdıkları zamanın erkeklere kıyasla daha fazla olduğunu da ortaya koydu.

Yine aynı rakamlara göre mobil kullanımın her geçen gün daha da yaygınlaştığı günümüzde, mobilde alışverişe ayrılan zamanın masaüstü bilgisayarlarda ayrılan zamana yaklaştığı da görülüyor.

“Türkiye'yi moda ile buluşturmaya devam edeceğiz”
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, “Sezon kapısı ile indirim kapısını buluşturduğumuz stratejilerimizle Türkiye'de modayı 7'den 70'e herkese ulaştırıyoruz. Modayı büyük kitlelere ulaştırmamızın temelinde ise moda severlerin alışverişlerini kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmiş olmamızın çok önemli bir payı var. Tıkla-Gel, Kapıda Ödeme, Mağazalardan Teslimat ve İade, Tek Sepet, Hızlı Teslimat, Mobil Site, iOS ve Android Uygulamaları, Responsive Tasarım gibi hizmet ve uygulamalarımızla online alışverişte daha kolay ve mutlu bir deneyim yaşatıyoruz. Ziyaretçilerimize moda dünyasına öncülük eden büyük markaların her zevke ve tarza uygun tasarımlarını sunuyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de hayata geçireceğimiz yeni projeler ile Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan her kesimden insanı moda ile buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.