12.03.2018

Mirgün Cabas'la Kadınlar Günü söyleşisi keyifli anlara sahne oldu

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiği söyleşide gazeteci yazar Mirgün Cabas'ı ağırladı. Cabas, Aydın'da farklı dallarda çalışma hayatında bulunan dört kadınla çalışan kadın olmak ve Türkiye'de kadının yeri konularında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Tüm dünyada Emekçi Kadınlar Günü olarak bilinen ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 8 Mart şerefine bu yıl Forum Aydın da çok özel bir programa imza attı. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te başlayan sohbet etkinliği kapsamında gazeteci yazar Mirgün Cabas, Forum Aydın'da sevenleriyle buluştu. Cabas sahneye Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, Aydın Barosu Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı Avukat Rabia Altuntaş Çiftçi ve Aydın'ın tek kadın muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu ile beraber çıktı. Gerçekleştirilen sohbette “kadın olmak”, “çalışan kadın olmak” ve “Türkiye'de kadının yeri” konuları konuşuldu.