09.03.2018

Mirgün Cabas'la Kadınlar Günü söyleşisi için Forum Aydın'a davetlisiniz!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek özel bir program hazırladı. Gazeteci yazar Mirgün Cabas'ın yanı sıra sürpriz konukların da katılacağı Kadınlar Günü sohbet etkinliği için herkes Forum Aydın'a davetli!

Tüm dünyada Emekçi Kadınlar Günü olarak bilinen ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 8 Mart şerefine bu yıl Forum Aydın da çok özel bir programa imza atıyor. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak sohbet etkinliği kapsamında gazeteci yazar Mirgün Cabas, Forum Aydın'da sevenleriyle buluşacak.

Mirgün Cabas'ın yanı sıra etkinliğin sürpriz konuklarıyla da samimi bir ortamda sohbet etmek isteyen herkes, Forum Aydın'a davetli!