Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
21.04.2018

Miniklerin hayal gücünden ilham alan moda markası: Mohipo Kids

Yüzlerce markanın sezon ve indirimli ürünlerini tek platformda sunan modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, People by Fabrika ve Agenda gibi yetişkin giyim markalarından sonra bu kez de çocuk kategorisinde Morhipo Kids markasını hayata geçirdi.

Morhipo.com, demokratik moda anlayışıyla her bütçeye uygun şıklık sunan kendi özel markalarına bir yenisini daha ekledi. Çocukların hayal dünyasından ilham alarak hazırlanan ve dünya modasını yansıtan “Morhipo Kids”, ilkbahar/yaz koleksiyonuyla çocuk giyim markalarının arasına iddialı bir giriş yapıyor.

Unicorn ve romantik deniz kızı temasına sahip kız çocuk kategorisinde; püsküller, volanlar, baskılar, payetler ve glitterlar öne çıkıyor. Erkek çocuk kategorisinde ise rahat ve spor simgeleriyle hareketlendirilen parçalar dikkat çekiyor. Koleksiyondaki işlemeli kot ceketler, pantolonlar ve etekler de yeni sezon trendlerini çocuk ruhuyla yorumluyor.

Yazın habercisi marine teması

Morhipo Kids, moda dünyasının vazgeçilmez çizgilerinden marine temasını çocuk kategorisine de taşıyor. Ağırlıklı olarak mavi, sarı, beyaz ve pembe gibi fresh renklerin kullanıldığı marine temalı ürünlerde, kız çocukları için daha romantik bir çizgi uygulanırken erkek çocuklarda ise deniz teması renkli baskılarla yansıtılıyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.