17.08.2018

Miniklerin bayram tatiline keyif katacak eğlenceli oyunlar Forum Bornova'da

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 17-26 Ağustos tarihleri arasında minik misafirlerini eğlendirecek. İzmir'de ilk kez düzenlenecek etkinlik kapsamında 4-12 yaş arası çocuklar Hasbro'nun birbirinden keyifli oyunları Monopoly Junior, Süper Doktor, Bil Bakalım Kim ve Connect4 ile unutulmaz bir bayram tatili geçirecek.

Forum Bornova'da 17-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında kurulacak özel Hasbro Gaming Area,      dört muhteşem oyunu özel        bir alanda toplayarak hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli ve eğlenceli bir bayram tatili sunuyor. Monopoly Junior, Süper Doktor, Bil Bakalım Kim ve Connect4 oyunlarıyla Forum Bornova ziyaretçileri şans, eğlence, bilgi, yetenek ve dikkatlerini kullanarak,  ailecek keyifle vakit geçirecek.

4-12 yaş çocukların ve ailelerinin ücretsiz katılımı ile gerçekleştirilecek özel etkinlik için herkes Forum Bornova'ya davetli!