25.03.2019

Minikler gök cisimlerini Forum Magnesia'da keşfetti

23-24 Mart Cumartesi ve Pazar günleri Forum Magnesia'yı ziyaret eden minikler, dev planetaryumda buluştu. Gezegen ve gök cisimlerinin görüntüsünün özel bir sistemle kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı planetaryum alanında Doğa Koleji işbirliğiyle ücretsiz gerçekleştirilen etkinlik, Forum Magnesia misafiri çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Manisa'nın eğlence ve çekim merkezi Forum Magnesia, minik misafirlerini evrende keyifli bir yolculuğa çıkardı. 23 – 24 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Doğa Koleji işbirliğiyle Forum Magnesia'ya kurulan şişme planetaryum, çocuklara gök cisimlerini inceleme ve yakından tanıma imkanı sundu. Evrenin büyüleyici görsel şölenine tanık olarak yaşıtlarıyla beraber hem eğlenceli hem de eğitici bir hafta sonu geçirmek isteyen çocuklar, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.