24.04.2019

Minikler Forum Mersin'in 23 Nisan'a özel eğlenceli atölye çalışmalarında buluştu

Mersin'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında miniklere özel eğlenceli atölye çalışmalarına ev sahipliği yaptı. 20 – 23 Nisan tarihleri arasında Forum Mersin'i ziyaret eden çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilen atölyelerde hem el becerilerini geliştirdi hem de coşkulu bayram kutlamalarına katılma imkanı buldu.

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, minik misafirlerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gerçekleştirdiği atölye çalışmalarında ağırladı.

20 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında 5-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık düzenlenen atölyeler Atatürk imzalı fotoğraf çerçevesi ve makrome anahtarlık tasarımından tişört boyamaya dek pek çok keyifli çalışma sundu. Atölyelere yoğun ilgi gösteren minikler, bayram coşkusunu Forum Mersin'de doyasıya yaşadı.

www.forummersin.com