10.12.2018

Minikler bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Pette için Forum Çamlık'ta buluştu!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Aralık Cumartesi günü hem eğlendiren hem de öğreten çocuk oyunu “Kerem Eser ile Pette Yollarda”ya ev sahipliği yaptı. PTT'nin tarihini ve yaptığı çalışmaları eğlenceli bir dille aktaran oyun, çocukların ücretsiz katılımına açık olarak, saat 14.00 ve 16.00'da Forum Çamlık zemin katta kurulan sahnede miniklerle buluştu.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, çocuklara özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 8 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00'da Forum Çamlık'ta miniklerle buluşan “Kerem Eser ile Pette Yollarda” isimli tiyatro gösterisi, PTT'ni tarihini ve yaptığı çalışmaları keyifli bir dille çocuklara aktardı.

Forum Çamlık'ın minik misafirleri, PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hazırlanan ve temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde miniklere pek çok önemli bilgi aktaran “Kerem Eser ile Pette Yollarda”ya yoğun ilgi gösterdi.