16.04.2019

Minik fotoğrafçılar Gordion'da buluşuyor

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklara keyifli bir deneyim imkanı sunuyor. 19 – 23 Nisan tarihleri arasında Gordion'u ziyaret eden minikler ücretsiz temel fotoğraf eğitimi alarak gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında kendi çektikleri fotoğraflar için özel çerçeveler tasarlama fırsatı yakalayacak.

Misafirlerini yıl boyu cazip fırsatlar, yepyeni trendler ve pek çok keyifli etkinlik sunan Gordion AVM, minik misafirlerini 23 Nisan coşkusuna yakışır bir etkinlikte ağırlayacak. 19 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında 5 – 12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık olarak gerçekleştirilecek Minik Fotoğrafçılar etkinliği, çocuklara yepyeni bilgilerin yanı sıra keyifli bir atölye çalışması da sunuyor.
Etkinliğe katılan çocuklar fotoğrafçı yeleklerini giyerek profesyonel fotoğrafçılardan temel fotoğrafçılık eğitimi alacak ve Gordion AVM içinde belli noktalara yerleştirilmiş objeleri fotoğraflayacak. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek atölye çalışması, miniklere çektikleri fotoğrafları koyabilecekleri ahşap çerçeveleri tasarlama ve hazırlama imkanı da sunacak. Çocukların çektiği fotoğraflar ayrıca alışveriş merkezi içinde de sergilenecek.

19-23 Nisan tarihleri arasında çektikleri fotoğrafları #Benim23Nisanım etiketiyle sosyal medyada paylaşan çocuklar arasından en beğenilen 10 fotoğraf seçilecek ve yetenekli minikler, içinde 100'er TL yüklü Gordion Card hediyesinin sahibi olacak.

Çocuklara küçük yaştan itibaren sanatla bilimin mükemmel bir birleşimi olan fotoğrafçılığın temellerini öğretmeyi ve onlara farklı bakış açıları kazandırarak yeni bir dünyanın kapılarını aralamayı hedefleyen etkinliğe katılmak isteyen tüm çocuklar, Gordion AVM'ye davetli!