Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
25.10.2018

Milyonlarca ürün çeşidiyle GittiGidiyor'da Yok Yok

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı reklam filminde, platformun kullanıcılarına sunduğu ürün çeşitliliği, “GittiGidiyor'da Yok Yok” sloganıyla anlatılıyor.

50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün envanterine sahip olan Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, yeni reklam kampanyasıyla izleyicilerle buluştu. Tribal Worldwide İstanbul ajansının hazırladığı reklam filminde, platformun kullanıcılarına sunduğu ürün çeşitliliği “GittiGidiyor'da Yok Yok” denilerek mizahi bir dille izleyiciye aktarılıyor. Reklam filminin başrolünde ise başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu yer alıyor.

“GittiGidiyor'da Yok Yok” mottosu üzerine kurulu reklam filminde GittiGidiyor'un ürün çeşitliliği ön plana çıkarılıyor. Arama çubuğunun ana unsur olarak konumlandırıldığı reklam filmi, Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı karakterin “GittiGidiyor'da arayan topunu da buluyor, kalesini de” diyerek ürünlerin arasında gezindiği ekranla açılıyor. GittiGidiyor'da zor olanın aradığını bulamamak olduğunun vurgulandığı filmin devamında ise en son model cep telefonundan bebek bezine, sirk bisikletinden gonga kadar akıllara gelebilecek her türlü ürünün aratıldığı görüntüler yer alıyor.

“GittiGidiyor'u alışverişin arama motoru olarak konumlandırdık”
Yeni reklam kampanyaları hakkında değerlendirmelerde bulunan GittiGidiyor Pazarlama Direktörü Feyza Dereli Fedar, şöyle konuştu: “GittiGidiyor 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün arasında tüketicilerin aradığı ne varsa bulabileceği bir platform. Bu doğrultuda yeni reklam kampanyamızda platformumuzun ürün çeşitliliğini öne çıkararak GittiGidiyor'u alışverişin arama motoru olarak konumlandırdık. GittiGidiyor'da aradığını bulmak değil, asıl ‘aradığını bulamamak zor' diyerek kampanyada da ‘GittiGidiyor'da Yok Yok' sloganıyla ilerledik. Yenilediğimiz arama çubuğunu filmde ana kahraman olarak konumlandırdık. Sonuç olarak izleyicilerin keyifle seyredeceği son derece sıcak ve keyifli bir reklam filmine imza attık.”

GittiGidiyor'un yeni marka yüzü Çağlar Çorumlu ise reklam filminde iyi bir ekiple ritmi yüksek bir iş çıkardıklarını ve enerji dolu kampanyanın ekrana da mutlaka yansıyacağını ifade etti.

GittiGidiyor'un bu eğlenceli reklam filmini izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Reklamın Künyesi:
Reklamveren: GittiGidiyor
Reklamveren Yetkilileri: Feyza Dereli Fedar, Melike Güleli, Pınar Akyol, Ezgim Demirci, Betina Sağ, Halil Söyler
Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Ajans Başkanı ve Yaratıcı Yönetmen: Arda Erdik
Ajans Başkan Yardımcısı ve Yaratıcı Yönetmen: Başar Bellisan
Ajans Başkan Yardımcısı ve Müşteri İlişkileri Direktörü: Alp Gürsoy
Yaratıcı Ekip: Emre Lafçı, Erman Anıt, Mehmet İnanır, Abdurrahman Gürses, Aslıhan Gülkaş
Müşteri İlişkileri: Göktuğ Yurt, Kutay Serteser, Suzan Baytam
Stratejik Planlama: Can Çalışkan, Pelin Taşçı, Furkan Özgür
Dijital İletişim Direktörü: Berivan Akmanoğlu
Sosyal Medya: Selen Eryılmaz, Sude Akgün