Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
18.05.2017

Mezuniyet balosunda stilinizi özgür bırakın

Değişen moda trendleri, mezuniyet balosu ve özel davetlerdeki görünümleri de etkiliyor. Artık mezuniyet balolarında klasik ve alışılmış kıyafetler değil, kişinin tarzını yansıtan, farklı ve yaratıcı tasarımlar tercih ediliyor.

Modadaki özgürleşme, adım adım mezuniyet balolarına ve diğer özel etkinliklere yansıyor. Artık mezuniyet balolarına hazırlanmak çok daha kolay ve eğlenceli. Özel gecelerde tercih edilen klasik ve alışılmış tasarımların yerini, daha özgürlükçü, kişinin tarzını yansıtan, birbirinden farklı model ve renkler alıyor.

Morhipo.com'un önerdiği mezuniyet gecesi temasında, her tarza uygun abiye kıyafete ulaşmak mümkün. Tüm vücut tiplerine uyabilecek farklı alternatiflerle sezonun trendlerine uygun tasarımlar; mini, tek askılı, sırt, karın ya da omuz dekolteli elbiseler, tüm gece boyunca sadece şıklığı değil, rahatlığı da müjdeliyor. Yazın enerjisini yansıtan sarı, kırmızı, mavi ve pembe tonları; bohem, cesur ve sıra dışı tasarımlarla buluşarak mezuniyet modası kalıplarını kırıyor.

Ayakkabı ve aksesuarlar özgür tarzı tamamlıyor
Mezuniyet gecesi tercih edilecek ayakkabı ve aksesuarlar da stilin ortaya çıkmasında en az elbise kadar önem taşıyor. Sivri topuklu, bantlı, rengarenk ayakkabı modelleri, sade bir elbisenin havasını tamamen değiştirebiliyor. Parıltılı ve altın renkli aksesuarlar da mezuniyet görünümünü tamamlarken, stildeki özgünlüğü ortaya koyuyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.