07.08.2018

Merve Özbey'in coşkulu performansı Forum Bornova'nın geleneksel yaz akşamı konserlerine damgasını vurdu

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın yaz akşamlarına keyif katan canlı müzik etkinlikleri kapsamında 4 Ağustos Cumartesi günü sahne alan Merve Özbey, izleyenlere benzersiz bir yaz akşamı yaşattı. Canlı akustik performans eşliğinde hem meşhur şarkılarını hem de farklı sanatçılara ait popüler eserleri seslendiren Özbey, Forum Bornova ziyaretçilerinden tam not aldı.

Sevilen şarkıcı Merve Özbey, geleneksel yaz akşamı konserleri kapsamında 4 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da Forum Bornova'da sahne aldı. “Duman”, “Helal Ettim”, “Yaş Hikayesi”, “Topsuz Tüfeksiz” gibi pek çok hit şarkısı bulunan ünlü sanatçı Merve Özbey, pek çok ünlü eseri akustik performansıyla sunarak Forum Bornova ziyaretçilerine coşkulu bir yaz akşamı yaşattı.

Forum Bornova'nın Simge Sağın, Fettah Can ve Merve Özbey gibi isimleri çok özel akustik performanslar eşliğinde ziyaretçileriyle buluşturduğu geleneksel yaz akşamları konserlerini takipte kalın!