04.01.2019

Mersin'in en şirin kasabası, Forum Mersin'in minik misafirlerini bekliyor!

Mersin'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 5-6 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri çocukları Eskimo Kasabası'nın şirin atmosferinde ağırlayacak, Eskimoların sıra dışı dünyasının kapıları minikler için aralanacak!

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, 5-6 Ocak 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00 – 18.00 arasında, çocukları Eskimo Kasabası'nın büyülü atmosferinde sınırsız eğlenceye davet ediyor.

Forum Mersin'de çocuklara özel kurulacak Eskimo Kasabası, kutupların sıra dışı coğrafyasına özgün yaşam biçimini gözler önüne serecek, minikler Kuzey Kutbu'nda kar, kış ve buz içinde yaşayan Eskimoların dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak.
Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte çocuklar Eskimo kıyafetleri giyecek, buzlu seksek, balık tutma, buz kaydırağı, Eskimo evinde çizgi film izleme gibi birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacak.

Bu keyifli etkinliğin bir parçası olmak, yepyeni bir yaşam biçimiyle tanışmak isteyen tüm çocuklar, bu hafta sonu Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com