Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
10.07.2018

Merakla beklenen ZTE Nubia Z17 Mini S GittiGidiyor'da satışa sunuldu

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, meraklılarının ilgiyle beklediği ZTE Nubia Z17 Mini S'i kullanıcılarıyla buluşturdu. Çift arka ve ön kamerasıyla öne çıkan ZTE Nubia Z17 Mini S, avantajlı fiyatıyla GittiGidiyor'da satışa sunuldu.

Teknoloji meraklıları tarafından heyecanla beklenen Nubia serisiyle birlikte iyi bir çıkış yakalayan ZTE'nin yeni akıllı telefon modeli Nubia Z17 Mini S, GittiGidiyor'da kullanıcılarıyla buluştu. ZTE Nubia Z17 Mini S'in 6 GB RAM+64 GB versiyonu 1.649 TL avantajlı fiyatıyla GittiGidiyor'da satışa sunuldu.

Çinli teknoloji şirketi ZTE'nin fotoğraf çekmeyi sevenler için hem önde hem arkada çift kamerası bulunan uygun fiyatlı akıllı telefonu ZTE Nubia Z17 Mini S, 13 MP çift arka kamerası ve kamera fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Arka kameralardan birinde yalnızca siyah beyaz fotoğraflar çekilmesini sağlayan monochrome sensör bulunurken, diğeri standart RGB sensöre sahip. Ön tarafta ise 16 MP ana selfie kamerası bulunurken, 5 MP ikincil bir kamera sayesinde fotoğraflarda çok daha yüksek derinlik yakalanabiliyor. 3D cam kasası ve metal bitirişiyle göze de hitap eden bir tasarıma sahip olan bu akıllı telefon; 5,2 inç tam HD ekran, parmak izi sensörü, 6 GB Ram ve 64 GB hafıza gibi öne çıkan özellikleriyle geliyor.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr