Haberler / Türk Eğitim Derneği Basın Bültenleri
02.06.2017

Martin Palmeri'nin Misa Tango'su 3 Haziran'da, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonunda

Türk Eğitim Derneği konser organizasyonlarıyla müzikseverlerle buluşmaya ve kültür ve sanatı desteklemeye devam ediyor.  Ankara Devlet Çoksesli Korosu tarafından sahnelenen Martin Palmeri'nin Misa Tango'su, Türk Eğitim Derneği Gönüllü Komitelerinden Genç Işıklar Komitesi tarafından yapılan bir organizasyonla 3 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonunda sahne alacak. Şef Cemi'i Can Deliorman yönetimindeki koroya bandoneonda Tolga Salman, piyanoda Filiz Peker Balkız ve soprano Elif Canbazoğlu eşlik edecek. Etkinlikten elde edilen gelir ise 10.000 Genç Meşale Eğitim Fonu'na aktarılacak.

Ankara Devlet Çoksesli Korosu, Misa Tango Konseri
Tarih
: 3 Haziran 2017
Yer: Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu
Şef: Cemi'i Can Deliorman
Müzisyenler: Elif Canbazoğlu (Soprano)
                   Tolga Salman (Tenor)
                   Filiz Peker Balkız (Piyano)

Cumhur Karabacakoğlu
cumhurk@marjinal.com.tr

www.turkegitimdernegi.org.tr
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk'ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum kuruluşudur. Türk Eğitim Derneği; Üniversitesi, 38 okulu, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, okullarının mezun dernekleri ve spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.

Türk Eğitim Derneği
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk’ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yetenekli fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okul ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum örgütüdür. Türk Eğitim Derneği, ülke genelinde 21 okulu, 6 şubesi, 1 temsilciliği, 1 öğrenci yurdu, mezun dernekleri ve okullarının spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.